WordPress razvoj

Napravite internet stranicu baziranu na WordPress platformi.
Olakšajte korisnicima i sebi poslovanje bržim radom stranice, lakšim 
upravljanjem i mnogim funkcionalnostima.
WordPress CMS platforma

Wordpress je lak za upotrebu i developerima i krajnjim korisnicima. Od dizajna do specifičnih funkcionalnosti sve možete urediti u Wordpress-u.

WordPress dizajn tema

Razvijamo teme posebno za vaše poslovanje. Uklapamo vizuelni  identitet i korisničko iskusvo tako da dobijete vizuelno jaku internet stranicu koja se jednostavno koristi.

Šta čini WordPress razvoj usluge?

WordPress web dizajn
Pored jakog vizuala, vaša internet stranica mora da izgleda odlično na svim uređajima od mobitela, tableta do kompjutera.
WordPress teme
Uvijek možete izabrati WordPress temu podesnu vašem poslovanju, ali isto tako možete insistirati da za vas razvijemo posebno vašu temu.
WordPress WooCommerce
instaliramo WooCommerce platformu za eTrgovinu, tako razvijajući vaše online kanale prodaje i prodavnice.
WordPress SEO optimizacija
radimo osnovnu i naprednu SEO optimizaciju za vaš projekat koja vam olakšava rangiranje u pretraživačima.
WordPress optimizacija brzine
Brzina učitavanja i otvaranja internet stranica može imati veliki značaj ukoliko se sporo i dugo učitava. Mi ih činimo bržima.
WordPress sigurnost i zaštita
Pored osnovne zaštite putem plaginova, neophodna je i napredna zaštita Wordpress internet stranica.

Izaberite WordPress tehnologiju za izradu vaše internet stranice, brendirajte svoje digitalno prisustvo na najmoderniji način, u stabilnom sistemu, lakim za upravljanje i vama i vašim korisnicima stranice.

Klijenti su naši prijatelji. Dobrim radom nastojimo saradnju sa našim klijentima učiniti trajnom, te njihovo prisustvo na internetu učiniti prepoznatljivim i korisnim, s ciljem unapređivanje njihovog poslovanja. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram